Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot sa-mi dezvat bebelusul de 14 luni de alaptatul nocturn?

Raspuns mamica: "Asta cam greu cu alaptatul in timpul noptii, cam greu sa dezobisnuiesti un copil sa nu mai suga noaptea. Si fetita mea la fel sugea si noapotea si se tot trezea de multe ori pe noapte deoarece sugea un pic si adormea la loc. Trebuie sa incerci sa ii bagi ceai in loc de lapte."

Raspuns mamica: "Il poti dezobisnui dandu-i o suzeta daca primeste sau daca nu se trezeste din obisnuinta, ceea ce ii mai greu sa il dezveti si se trezeste de foame, ii dai sa manance consistent inainde de culcare, dar daca alaptezi si doarme cu tine nu e asa de greu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.