Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand v-ati casatorit cu sotii vostri... socrii ar fi vrut sa fiti virgine?

Raspuns mamica: "Nu stiu ce ar fi vrut socrii, dar virginitatea mi-am pierdut-o chiar cu cel care mi-este sot. Desi batrani, socrii mei nu au avut si nu au idei preconcepute si nu s-au bagat niciodata in alegerile sentimentale ale sotului meu. Nu cred ca mai exista in Romania noastra, cel putin socrii crestini care sa aiba asemenea dorinte legate de o viitoare nora."

Raspuns mamica: ":))) Asta ar mai fi trebuit sa se bage socrii unde nu le fierbe oala. Asta eu consider ca era o data pe timpuri, acum sau schimbat timpurile si nu ii mai intereseaza pe socri cum sunt nurorile. Acum depinde de fiecare barbat ce vrea sa isi ia la casa lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.