Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Vreau sa stiu ce sa fac deoarece trec de la o infectie la alta. Sunt si insarcinata.

Raspuns mamica: "In timpul sarcinii, majoritatea femeilor prezinta o sensibilitate ridicata. De multe ori infectie sunt prezente. Esti foarte sensibila, trebuie sa vorbesti cu medicul tau, el iti va da tratamentul potrivit, iti cunoaste istoricul cel mai bine, stie la ce esti sensibila."

Raspuns mamica: "Daca sunteti insarcinata cred ca cel mai bun lucru ar fi sa va internati un timp pentru ca doctorii sa vada exact ce se intampla si atunci stati sub monotorizarea lor deci este mult mai sigur ca veti duce o sarcina fara probleme si veti fi mult mai linistita."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.