Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum incerci sa dezveti un copil de 4 ani sa nu mai fie asa rasfatat?

Raspuns mamica: "Daca copilul este rasfatat nu este vina lui, imi pare rau ca spun asta dar e vina parintilor sau a celui care ii creste, nu poti sa resfeti un copil, fara sa tegandesti ce va urma, si apoi sa "dai vina pe copil ca e rasfatat". Este exact ca in proverbul" cum iti astreni asa dormi "."

Raspuns mamica: "Pai stai putin, cand rasfatam copiaul, cand ajunge la facultate sau cand e mic si mama e centrul universului sau? Ideea este ca tu, in calitate de parinte sa stii cand e de ras si cand trebuie sa ai o atitudine serioasa fata de copilul tau. A gresit cu ceva, pedepseste-l 2 minute de stat la colt. A facut o fapta buna, joaca-te cu el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.