Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La 3 ani refuza sa poarte sosete si vrea sa stea desculta mereu. Ce sa fac sa le poarte?

Raspuns mamica: "Inseamna ca mai tot timpul a fost fara sosetute, si din cauza asta sa se fi obisnuit asa si sa iti refuze sosetelele. Incearca sa ii cumperi sosetele colorate si cu tot felul de modele de anbimalute, de personaje de desene animale care ii plac lui. Sa fie pufoase poate ii plac."

Raspuns mamica: "Am mai auzit de copii care nu suporta sosetele sau fularul, manusi etc. asta pentru ca nu a fost obisnuit, daca un copil poarta de mic i se pare ceva normal, dar daca este obisnuit sa stea desculta nu va accepta apoi, asigura-te ca este cald in casa, pe jos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.