Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca leaganul si salteluta nu au aceeasi marime, credeti le pot adapta?

Raspuns mamica: "Nu inteleg ce fel de leagan ai cu salteluta sau poate te referi la un patut tip leagan ... in cazul acesta le poti adapta, daca copilul este mic mai ales ... Nu poate sa-l deranjeze decat daca se rostogoleste si salteluta este mica si in laterale, in cazul acesta daca salteaua este mai groasa si copilul cade intre ea si capatul patutului / leaganului sa nu se sufoce Doamne-fereste."

Raspuns mamica: "Cred ca ar trebui sa gasesti o modalitate de a modifica salteaua. Daca nu reusesti, ia masurile leaganului si cauta o saltea fixa. Se pot intampla tot felul de lucruri, asa ca mai bine prevenim. Si daca nu gasesti in magazin o saltea potrivita, mergi la o croitoreasa. sigur te poate ajuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.