Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Exista o luna potrivita, din an, in care poti sa concepi un copil?

Raspuns mamica: "Am citit recent ca cele mai potrivite luni din an pentru a concepe un copil sunt lunile de vara deoarece nu suntem asa de predispusa la viroze, raceli si ca luna mai este cea mai nepotrivita pentru ca in perioada asta sunt cele mai multe viroze si alergii."

Raspuns mamica: "Cu putina atentie, putem tine virozele si racelile deoparte. Intr-adevar, lunile ploioase sunt mai putin indicate, asta nu inseamna ca trebuie sa evitam sa concepem un copil, daca asta ne dorim cu adevarat. Eu am avut 3 nasteri iarna, deci au fost conceputi exact in anotimpul virozelor. Multumesc lui Dumnezeu, nu am avut nici un fel de probleme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.