Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce sunt oamenii indiferenti la ceea ce se intampla altora?

Raspuns mamica: "In mare parte deoarece si ei, la randul lor au problemele lor, la care altii sunt indiferenti. Chiar daca nu esti indiferent, nu ai ce face de cele mai multe ori, deoarece in ziua de azi banii vorbesc, si daca nu iti permiti sa vorbesti, mai bine taci."

Raspuns mamica: "Oamenii sunt indiferenti la ceea ce se intampla altora pentru ca asa este natura umana .... ma doare de raul ce i se intampla fratelui meu, copilului meu, parintilor mei si cam atata ... de restul nu ne prea intereseaza ... daca ne mai lasa inima cateodata si mai dam cate un leu pentru vreun nevoias."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.