Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat de mult lapte ar trebui sa-i dau bebelusului meu nou-nascut?

Raspuns mamica: "Mie neonatologul cand am iesit din spital mi-a spu ca ii pot da la cerere si cat vrea el sa suga adica pana cand scoate el sanul din gura, pana ii da drumul. Dar ii poti face si un program ii poti da sa suga din 3 in trei ore sau din doua in doua ore."

Raspuns mamica: "Daca e alaptat atunci e ok daca e lasat sa suga pana se satura, cu mentiunea ca trebuie alternativ schimbat la fiecare masa pe ambele parti. Daca mananca formula de lapte trebuie incercat cat de mult mananca. Daca va manca putin sigur va vrea dupa 2 ore sa manance iar. Daca va reusi sa manance mai mult atunci intervalul orar va fi mai mare si va fi mai ok pt parinti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.