Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca la prima sarcina am fost cerclata, la a doua mai trebuie sa ma cercleze?

Raspuns mamica: "Eu nu am avut cerclaj la niciuna dintre cele doua sarcini insa am cunoscut in maternitate gravidute care aveau aceasta operatie. Din ce am inteles de la ele operatia trebuie facuta mai mult preventiv si la a doua sarcina pentru a evita riscurile. Deci e destul de probabil ca ti se va face cerclaj si la cea de-a doua sarcina avand in vedere ca ai avut la prima, doar sa fie totul ok cu colul la controlul ginecologic. Multa sanatate!"

Raspuns mamica: "Din punctul meu de vedere este bine sa mergi la un ginecolog pentru ca e posibil ca sa intri in travaliu mult prea devreme sau sau sa ai nenorocul unei infectii! Si din ce stiu eu gravidele care au avut cerclaj la primele sarcini vor avea si la viitoarele sarcini!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.