Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Din vina mea, am cam invatat fetita in brate. Acum incerc sa o dezvat, dar nu mai am solutii. Imi puteti da cateva sfaturi?

Raspuns mamica: "O lasi jos! Sa nu se bage nimeni sa o ia in brate sau sa iti zica tie ca uite ca plange mama si sa o iei. O lasi jos, ii spui de sus ca nu mai poti sa o tii atat in brate ca te doare spatele. Va plange, se va agata de tine, dar tu fii ferma pe pozitie! Azi va urla mult sa o iei in brate, va incerca si la restul membrilor din familie (nici ei sa nu o ia!), maine va mai plange tare, poimaine va plange apoi isi va gasi vreo jucarie sa traga de ea, apoise va obisnui. Nu uita, orice invat are si dezvat. Tu trebuie sa pui piciorul in prag. In schimb, dupa ce se linisteste, joaca-te cu ea, spune-i povesti etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.