Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiul meu are o mica umflatura in zona genitala. Are 4 luni si pare sa nu il doara. Imi dati un sfat?

Raspuns mamica: "Unde anume este umflatura? Trebuie sa mergi la un medic pediatru pentru ca nu este un lucru normal, poate sa fie umflat penisul, testicolele sau poate sa aiba o iernie, deci nu sta asa cu el. Daca nu plange nu inseamna ca nu este dureros, poate fi ceva serios, grav."

Raspuns mamica: "In locul tau nu as mai sta nici un minut ... mergi chiar astazi la pediatru si arata-i ce problema aveti ... el te va indruma unde trebuie sa mergi .. Umflaturile in zina genitala la baieti sunt semne de hernie, nu trebuie neaparat sa doara ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.