Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

M-a "abordat" cineva pe Facebook daca vreau sa cumpar bratari "norocoase si antideochi" pentru fetita. Dvs. ce ati face? Nu sunt superstitioasa :)

Raspuns mamica: "Depinde cat de serioasa este persoana respectiva, eu cumpar dupa net si chiar de pe facebook hainute pentru cea mica, dar nu as lua-o de buna astea cu bratari norocoase si antideochi. Daca crezi ca ar proteja-o ceva de de deochi, ii pui un snur rosu la manuta si gata."

Raspuns mamica: "Daca te-ar fi abordat sa cumperi bratari, pur si simplu, nu cred ca ar fi fost vreo problema. Dar bratari antideochi? Oare cate metode de a pacali oameni se mai pot inventa? Si, oare, cate persoane, mai superstitioase din fire, cad in plasa acestor sarlatani?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.