Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pharmatexul este un contraceptiv atibacterian ?

Raspuns mamica: "Stiu ca pharmatexul este un contraceptiv care are doua proprietati: spermicid cat si antiseptic. Spermicid distruge spermatozoizii iar cel antiseptic distruge agentii infectiosi responsabili cu transmiterea bolilor cu transmitere sexuala. Dar atentie ca acest spermicid este distrus de sapun."

Raspuns mamica: "Da, pharmatexul este un contraceptiv antibacterian: distruge bacteriile care pot provoca infectii si boli cu transmitere sexual. Atentie insa: actiunea pharmatexului este anulata daca folosim sapun obisnuit; se recomanda doar folosirea apei pure pentru igiena."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.