Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De la siropul Gripe Water bebelusii se pot constipa ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu siropul Gripe Water este un sirop pentru bebelusi folosit in tratarea colicilor. Siu contine si zahar, este bun si nu cred ca se poate constipa. Daca mananca formula de lapte atunci aceasta este cauza. Laptele praf constipa, dar ceaiul, siropul nu."

Raspuns mamica: "Nu cred ca constipa si noi am folosit. Daca e alimentat cu lapte praf, s-ar putea sa fie de la el si cred ca ar trebui schimbat. Eu recomand Hipp Bio Combiotic (are in formula lui ceva ce ajuta bebele sa nu se constipe). Daca e alaptat, manaca tu ceva diuretic, gen prune si s-ar putea sa il ajute si pe el. NU da ceai sau apa inainte de 6 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.