Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sunteti de acord cu folosirea manusilor la nou nascuti?

Raspuns mamica: "Da, sunt de acord, mai ales in prima luna de viata cand sunt asa fragili si parca imi e frica sa nu le tai degetele, le cresc foarte, foarte repede unghiutele si sunt ca niste lame si se pot zgaria pe fata, asa ca mai bine cu manusele la inceput."

Raspuns mamica: "Da, cu siguranta. E unicul mod in care ii protejam de propriile zgarieturi pe fata. Numai ca fetita mea nu le-a suportat niciodata, nici acum nu poarta manusi oricat de frig ar fi afara. Din aceasta cauza am fost nevoiti sa o tinem infasata cam pana pe la 2 luni, cand am prins curaj sa-i tai unghiutele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.