Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Aparatele cu ultrasunete impotriva tantarilor poate afecta si copii ?

Raspuns mamica: "Din cate am auzit eu nu au efecte negative impotriva copiilor, dar mai multe lucruri nu prea stiu. Poti citi prospectul si poate scrie acolo sau sa intrebi un medic. Mai stiu ca exista bratari pentru copii impotriva tantarilor, dar nu stiu efectele. Asa ca mai bine intreaba."

Raspuns mamica: "Unele dintre aparate sunt interzise atunci cand in preajma sunt copii mici (mai ales bebelusi) si altele nu au efecte adverse. Citeste instructiunile si contraindicatiile de pe eticheta aparatului pe care intentionezi sa-l folosesti sau intreaba un medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.