Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cand copiii au hoby-uri diferite, cum ii pot face sa se joace impreuna? Fug unul de celalalt, de parca nu ar fi frati. Doar cel mic e de acord sa se joace impreuna, cei mari nu.

Raspuns mamica: "Nu poti sa obligi copiii sa se joace impreuna mai ales daca sunt mari. Nu este corect in primul rand, cel mai bine ar fi sa ii incurajezi sa isi urmeze fiecare hoby-ul sau, sa faca ceea ce le place lor. Incearca sa le explici celor mici ca si ei cand vor creste le va placea si altceva sa faca."

Raspuns mamica: "Acum, sa fim sinceri, cu totii suntem diferiti unii fata de altii. Vorbeste cu copiii mai mari sa se joace putin si cu cel mic, ca doar este fratiorul lor. Nu trebuie neaparat sa joace impreuna jocuri de copii mici, pot sa deseneze impreuna, cei mari sa se joace de-a scoala cu cel mic..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.