Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul diagnosticat cu DSV. Puteti recomanda un specialist bun?

Raspuns mamica: "Prof. Anca Alina, era inainte la Medicover acum nu mai stiu ... Trebuie sa stiti ca DSV-ul se poate inchide putin cate putin pana la 2 ani , va recomand sa mergeti la aceasta doamna doctor, o sa va cheme periodic la control sa vada daca s-a mai inchis ..."

Raspuns mamica: "Si al meu a fost la fel diagnosticat insa nu a fost grav si pana la doi ani s-a inchis. Trebuie insa sa mergi la un medic specializat in cardiologie pediatrica. Eu ti l-as recomanda pe domnul doctor George Andrei Salavastru care in prezent profeseaza la Spitalul de pediatrie Medlife."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.