Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Caror plante le-ar prii pamantul cu placenta plantata in el?

Raspuns mamica: "Nu stiu exact ce plante pot creste si deveni fertile dar am auzit si eu ca daca pui placenta in pamantul de flori atunci pamantul va deveni mult mai fertil si natunci si plantele vor creste mai repede. Dar in rest nu stiu ce plante anume, dar cred ca la majoritatea plantelor."

Raspuns mamica: "Nici eu nu stiu exact caror plante le-ar face bine pamantul in care ai pus placenta. Am auzit de acesta tehnica, desi nu prea ma incanta ideea. Cred ca tuturor plantelor le-ar face bine pentru ca placenta este bogata in vitamine si nutrienti din care s-a hranit si puiul tau."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.