Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

La ce varsta este normal sa apara primii dintisori?

Raspuns mamica: "Off! Tare greu si tare dureros a mai fost. La noi primii dintisori si-au facut aparitia chiar de Craciun, cand fetita mea avea 6 luni si au iesit 2 odata. Acum depinde pot iesi mai tarziu sau mai devreme. Citeam undeva ca nu stiu cat la suta dintre copii se nasc cu dantura completa."

Raspuns mamica: "Depinde de copil, unuia se poate sa-i iasa la 5 luni iar altuia la 9, 10 luni. La cel marisor al meu i s-a umflat gingiile de pe la 3 luni si i-a iesit primul dinte la 5 luni jumatate, fetitei de exemplu a inceput sa i se umfle pe la 4 luni jumate dar i-a iesit la 9 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.