Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este adevarat ca daca pe timpul sarcinii mama a avut varsat de vant, copilul se naste cu aceasta boala ?

Raspuns mamica: "Varsatul de vant este una dintre cele mai frecvente boli infecto-contagioase care cauzeaza eruptie. Este posibil ca si bebelusul tau sa ia aceasta boala infectioasa dar este un procentaj destul de mic, asa ca mai bine ca sa fi sigura mergi la medic si el te va informa mai bine."

Raspuns mamica: "Din ce stiu eu nu este bine sa faci pe timpul sarcinii nicuna dintre aceste boli. Sotul meu a facut la 26 de ani si cand am fost cu el la medic m-a intrebat daca cumva sunt insarcinatas si mi-a spus ca se face intrerupere de sarcina la orice luna, asa ca... nu e de bine, afecteaza fatul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.