Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cantitatea de lapte ramasa de la o masa se poate pastra in biberon ?

Raspuns mamica: "Se poate pastra in biberon, dar nu mai mult de 6 ore si la temperatura camerei sau la frigider, nu la caldura. Pentru ca dupa 6 ore laptele se altereaza si poate periclita sanatatea bebelusului. Ideal ar fi insa sa ii dai copilului mai putin laptic, si daca eventual ii mai trebuie, suplimentezi, dar tot in cantitati mici, ca sa nu trebuiasca apoi sa pui laptele la pastrare."

Raspuns mamica: "Nu este bine pastrarea laptelui in biberon de la o masa la alta, nici lapte praf, nici lapte de la magazin; este nociva pastrarea in biberonul de plastic, laptele putand deveni chiar toxic. Cel mai bine il faci atunci cand mananca bebe, nu e chiar atat de greu !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.