Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce tip de sport doriti sa faca copilasii dumneavoastra?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca conteaza ce fel de sport face, eu as vrea sa faca orice timp de sport. Ceva ca sa nu duca o viata sedentara ... In momentul de fata vrea sa devina balerina, eu as fi foarte incantata daca s-ar indrepta spre balet ... sau orice sport, nu conteaza."

Raspuns mamica: "Sincer ca si mama il sustin pr baietelul meu in alegerea sportului. Este destul de important sa stie sa practice un sport, poate chiar doua. Baietelul meu practica si fotbalul si baschetul...este obositor pentru el dar totusi il sustin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.