Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copiii dumneavoastra va intreaba daca vor mai avea si alti fratiori? Toata ziua numai acest lucru ma intreaba :)

Raspuns mamica: "Desi baietelul meu are numai 4 anisori isi doreste foarte mult o surioara sau un fratior cu care sa se joace, se simte singur de multe ori, am observat, acum sunt insarcinata si este tare incantat, mangaie si pupa burtica, tot intreaba cand o sa iasa bebele."

Raspuns mamica: "Este un copil dornic sa nu fie singur, poate vede la alti prieteni ca au surori/frati si isi doreste si el un partener de joaca. Daca mai aveti in plan inca un copil, il poti linisti spunandu-i ca in curand va avea si el un fratior."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.