Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Varicela (varsatul de vant) poate da si complicatii asupra sanatatii copilului?

Raspuns mamica: "Da, pot da complicatii, chiar severe care necesita spitalizare si netratate pot duce chiar la deces. Complicatiile varicelei sune pneumonia, meningita, encefalita, infectii ale urechii. Copiii mici si adultii sunt recunoscuti ca fiind expusi la cel mai mare risc de complicatii"

Raspuns mamica: "Din pacate da... e o boala parsiva care da si complicatii ca : meningita,pneumonie, cicatrici, encefalita, infectii ale urechii si chiar infectarea bubitelor! Dar nu e neaparat sa aiba toata lumea reactii adverse ! Depinde de fiecare copil in parte cum reactioneaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.