Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Sunteti de acord cu toate cartile si revistete care apar la scoli?

Raspuns mamica: "Inca de cand eram eu la scoala e moda asta cu revistele... noi eram obligati sa le cumparam ... le luam degeaba nu eram asa interesata.... dar nah, asta e . Ziceau ca ne pun profesorii puncte in plus la ascultari sau teste... ei ce sa zica. Ar trebui cine vrea sa ia, cine nu nu .... nu sa oblige."

Raspuns mamica: "Sincera sa fiu mi se par o prostie, cel putin revistele. Ok, stiu, majoritatea scolilor au revista scolii in care scriu elevii priceputi dar de aici si pana la a obliga toti elevii sa o cumpere mi se pare incorect. Cartile, prin scoli... de obicei profesorul vine la ore si zice ca trebuie sa cumpere elevii carte X ca e facuta dupa programa scoara si are foarte multe explicatii... sau te pune sa cumperi cartea scrisa de el, desi nu te ajuta la nimic.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.