Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce temperatura trebuie sa aiba apa in care scalzi nou-nascutul ?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca trebuie sa te incadrezi neaparat intr-un anume barem. Eu tot timpul apa pentru baita i-am verifica-o cu cotul. Acelasi lucru il fac si acum, cu toate ca fetita mea a crescut, nu mai e bebelus. Descopera temperatura optima pentru baita bebelusului prin diverse metode. Nu va trebuie neaparat un instrument special de masurat temperatura apei."

Raspuns mamica: "Apa nu trebuie sa depaseasca 38 de grade celsius, altfel bebelusul poate suferi arsuri de gradul III in mai putin de un minut. Pielea lui este foarte sensibila si simte imediat daca apa este prea calda. Cel mai indicat este sa cumperi un termometru de baie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.