Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, ai apela la chirurgia estetica pentru ati ascunde trecerea anilor?

Raspuns mamica: "Cred ca nu... nu am nici bani, dar nici curaj! Mai apelez la o vopsea de par pentru ca am multe fire albe... chiar daca as avea bani nu cred ca as incerca! Orice interventie are riscurile ei si mai poate da gres si medicul si poate fi mai rau decat inainte de operatie."

Raspuns mamica: "Cred ca daca mi-as putea permite din punct de vedere financiar ... da, as apela cu siguranta ... Cred ca este foarte important pentru o femeie sa incerce sa se pastreze cat poate de bine, sa aiba grija de ea, sa investeasca in frumusetea ei, sa se respecte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.