Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Desenele animate sunt nocive pentru un copil de 3 anisori ?

Raspuns mamica: "Nu sunt nocive desenele animate pentru un copil de trei ani daca sunt aratate cele conform varstei, si depinde cat timp se uita la ele, dar trei ore pe zi de desene animate, alba ca zapada, pinochio, mica sirena si altele, este suficient si evitate desenele agresive."

Raspuns mamica: "Bineinteles. Nu mai sunt desenele animate de alta data. Acum se bazeaza mai toate pe violenta - ceea ce ii defineste copilului un comportament negativ si violent. Un copil nu trebuie lasat in fata televizorului nesupravegheat si nu mai mult de 2-3 ore pe zi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.