Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand si cat lasam copilul sa planga ?

Raspuns mamica: "Inainte era tendinta sa ii lasam pe copii sa planga, acum s-a schimbat, nu ii mai lasa nimeni sa planga, cum plange putin repede in brate. Doar trebuie sa fim atenti la plansul bebelusului nostru si sa putem face diferenta dintre ele. Cand plange de foame sau de neschimbat si cand plange de durere."

Raspuns mamica: "Trebuie sa inveti sa-i studiezi plansul. Pentru ca sunt diferite, cel de foame, cel de somn sau cel cand a facut pe el. Dar plansul nu dauneaza asa ca atunci cand are un exces de personalitate nu l baga prea mult in seama, trebuie sa mai si planga putin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.