Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreun sfat despre cum as putea sa-mi fac copilul sa manance mai mult?

Raspuns mamica: "De ce ? De unde stii ca nu mananca suficient ? Nu ia in greutate sau de ce? Sunt parinti care indoapa copilul ca li se pare lor ca asa vor fi mai sanatosi, nimic mai rau... copilului cand ii va fi foame va cere, daca mananca 3 mese pe zi, are mic dejun, pranz si cina si intre mese ii mai dai cate un fruct e suficient."

Raspuns mamica: "Ce inseamna sa manance mai mult? Copiii mananca atat cat au nevoie, nici mai mult, nici mai putin. In cazul in care le este foame vor cere - prin diferite metode, depinde de varsta - prin plans in cazul in care este mic, prin aratarea cu degetul spre un aliment sau va cere pur si simplu. Nu fortati copilul sa manance mai mult decat poate - ii va fi rau dupa aceea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.