Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Am auzit ca unele femei au dureri in timpul actului sexual. Ati patit vreodata asa? Care sa fie cauza?

Raspuns mamica: "Nu am patit, dar am auzit cazuri ! una din cauze este lubrifierea insuficienta ! Alte cauze: traumatisme ale vaginului, vaginismul, infectii vaginale, bolile cu transmitere sexuala, afectiuni ale cervixului, sarcina extrauterina, menopauza, reluarea activitatii sexuale premature dupa o nastere !"

Raspuns mamica: "Da, si eu aveam dureri in timpul actului, dar nu de fiecare data. Cel mai adesea aveam dureri pentru ca eram aproape de ciclu sau de o raceala la ovare. Si mai aveam dureri cand aveam candida (facuta din cauza antibioticelor). Uneori imi simteam ovarul drept umflat. Acum mi-a trecut durerea deci nu iau niciun tratament."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.