Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreo recenzie pentru scaunul de masina gonflabil?

Raspuns mamica: "M-am interesat si eu pe site-uri si forumuri despre acest scaun gonflabil si observ ca il poti achizitiona la un pret relativ mic din Anglia, ca si siguranta este ok avand in vedere ca este acceptat de legislatiile din America si Anglia, cica pe bancheta din spate au loc 3 astfel de scaunele. Insa in urma unui sondaj facut pe un site la intrebarea "considerati scaunul gonflabil de masina la fel de sigur pentru copilul dvs ca si unul normal?", 59% au raspuns NU...."

Raspuns mamica: "Scaunele gonflabile pentru masina sunt sigure, sunt omologate, sunt ok ... insa nu am incredere in ele cum am intr-un scaun de masina clasic, cu protectii laterale, pentru linistea mea. Stiu ca costurile sunt mai ridicate pentru un scaun de masina clasic, insa siguranta este pe primul loc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.