Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu de 7 luni nu se mai opreste din plans. O sugestie ?

Raspuns mamica: "Trebuie de gasit motivul pentru care plange, e posibil sa-i fi dat ceva daca ai inceput diversificarea si sa nu-i fi priit, poate s-a balonat sau i-a provocat colici ,poate ii este foame sau ii ies dintii sau il doare ceva, mergi la pediatru sa-l consulte."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa mergi cu el la un medic pediatru. Poate este vreun aliment care ii provoaca dureri de burtica sau poate nu se satura din ceea ce mananca. O cauza ar putea fi si dintisorii daca incearca sa iasa. Uita-te la gingia lui daca este inflamata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.