Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sarbatoriti Haloween-ul? Noi nu am vrea, dar la gradi le-au cerut tot felul de masti :) pentru eveniment si a trebuit sa intram in joc.

Raspuns mamica: "Nu l-am sarbatorit niciodata si nu il sarbatorim nici anul acesta! Copilul e micut, dara daca vom ajunge in aceeasi situatie ca cea expusa de tine mamico nu vom avea de ales! Sper totusi sa mai deschida lumea ochii si sa vada ce fel de sarbatoare e... sa renunte."

Raspuns mamica: "Buna, Noi l-am sarbatorit la noi acasa. I-am confectionat o rochita fetitei mele, am facut monstru de dovleac. Noi nu ratam nici o ocazie de a ne distra, de a face un lucru nou sau de a invata un lucru nou. La gradinita piticii nu au sarbatorit Halloween-ul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.