Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum poti sa-ti dai seama daca temperatura bebelusului este normala?

Raspuns mamica: "Daca are in jur de 37 cu 5 temperatura e normala, ai mei doar cand au fost nou nascuti au avut 37 cu 2 sau 3 in rest sub 37, dar daca depaseste 37 cu 5 ar trebui sa consulti un medic, in general cand au febra sunt mai agitati. Plang sau au stare de somnolenta, sunt blegi si unii copii au mainile si picioarele reci iar restul corpului fierbinte."

Raspuns mamica: "Temperatura bebelusilor trebuie verificata zilnic - in general, temperatura unui bebelus pana la varsta de 1 anisor, nu ar trebui sa depaseasca 37,2. Verificati temperatura copilului 3-4 zile la rand, la aceeasi ora, pentru a afla care este temperatura normala. Folositi un termometru de ureche sau un termometru suzeta. Nu folositi termometrele clasice cu mercur."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.