Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 17 saptamani, ce ar trebui sa fac daca partenerul meu nu vrea sa faca sex?

Raspuns mamica: "Sa-l intrebi de ce nu vrea ..! Refuza ideea de a face sex cu o femeie insarcinata sau ii este frica sa nu ii faca rau copilului? Ai putea sa mergi cu el cand mergi la un control si sa-i spuna medicul ca este normal sa va continuati viata sexuala, un copil nu trebuie sa va schimbe, ci sa va apropie."

Raspuns mamica: "Doar discutand cu el si analizand impreuna situatia, vei afla de ce nu vrea sa mai faca dragoste cu tine. Poate nu ii place ideea de a face sex cu o femei insarcinata din dorinta de a te proteja pe tine si pe copil. Poate nu i-ai dat de inteles ca esti dispusa sa faceti dragoste in aceasta perioada si nu are curajul sa preia initiativa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.