Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Unii copii alaptati exclusiv cu san 6 luni pot face anemie ?

Raspuns mamica: "Se spune ca atunci cand copii sunt alaptati la san atunci ei primesc toate viataminele de care au nevoie si sunt feriti de raceala si de mai multe boli, deoarece laptele matern ii da anticorpii de care el are nevoie, deci nu cred ca ra putea sa aiba anemie dar pentru siguranta si liniste fa-i hemograma."

Raspuns mamica: "Nu, sub nici o forma! Copiii alaptati pana la 6 luni exclusiv cu lapte matern, nu vor face anemie, in conditiile in care mama se alimenteaza corect, si laptele sau preia din organismul mamei fierul, calciul si vitaminele necesare! Mai nou, majoritatea pediatrilor incurajeaza alaptarea pana la 6 luni in mod exclusiv, tocmai pentru beneficiile pe care le aduce bebelusului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.