Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce ar trebui sa stiu inainte de a-i da suzeta copilului ?

Raspuns mamica: "Trebuie stiut ca ii poate afecta dentitia, poate devenii dependent de suzeta si se dezvata greu, pot aparea probleme stomacale ... si copilul este indus in eroare crezand ca este la san ... pe de alta parte este o metoda de linistire a copilului ... de calmare ... deci, totul ramane la alegerea parintelui in a face alegerile potrivite pentru propriul copil."

Raspuns mamica: "Cea mai mare problema cu care se confrunta mamicile care dau copiilor suzeta este aceea ca mai tarziu cand vor vrea sa le ia suzeta nu vor putea sa faca acest lucru foarte usor.Este exact ca si cand vrei sa intarci copilul si nu poti.Si mai este si problema dintisorilor care se pot strica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.