Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Partenerul meu pare distant dupa nasterea copilului. Ce pot sa fac pentru a-l ajuta sa se apropie de bebelus?

Raspuns mamica: "Poate nu a-ti fost de acord cu privire la nasterea bebelusului. Poate el nu si l-a dorit si nu a putut sa iti spuna si din cauza asta acum sa nu vrea sa stea cu el. Sau poate are pe altcineva, nu stiu cel mai bine ar fi sa vorbiti amandoi si sa va spuneti tot ce nu v-ati spus pana acum."

Raspuns mamica: "Lasa-l intr-o zi singur cu copilul cateva ore, spune-i ca trebuie sa mergi undeva si nu poti lua copilul sau nu il poti scoate, zii asta in ultimul moment cum ar veni, ca sa nu poata refuza; cred ca poti avea in credere il el,nu? Trebuie sa-l implici in cresterea copilului, adica sa il scoata la plimbare si tot este suficient."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.