Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Din ce cauze poate aparea iminenta de avort ? Se poate preveni ?

Raspuns mamica: "Da, se poate preveni cu multa odihna cu statul in pat si cu pastile utrogestan. Eu asta am luat cand eram la un pas de a pierde sarcina si am reusit s-o pastrez. Am renuntat la serviciu si timp de 5 luni nu am mai facut nimic, am stat 2 saptamani in spital si am luat pastile si apoi 5 luni aproape la pat. Apoi iminenta de avort scade considerabil."

Raspuns mamica: "Imininenta de avort poate fi si ceva genetic cred, poate aparea de la stres, oboseala... daca puteti preveni acest lucru nu stiu, insa cu siguranta medicul ginecolog va poate da mai multe informatii; insa puteti sa tratati iminenta sau sa o tineti in frau. Atat timp cat ascultati sfatul medicului nu vor fi probleme, daca insa omiteti sfaturile atunci poate duce pana la pierderea sarcinii. Nu luati nimic fara prescriptie medicala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.