Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Se iau vitamine in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Da, trebuie luate si inainte dar si in timpul si dupa sarcina. Cel mai bine ar fi sa luam vitaminele inainte sa ne face planuri cu privire la un copil, dar de cele mai multe ori noi luam aceste vitamine doar dupa ce am aflat ca suntem gravide. Eu am luat la inceput Centrum Materna, apoi am luat calciu si fier."

Raspuns mamica: "Da, alimentatia nu e suficienta pentru a face fata cerintelor unui organism in plus, asa ca se recomanda suplimentarea cu vitamine prenatale, care contin fier, calciu, zinc si alte vitamine utile in sarcina. Eu am luat Prenatal, NatalVit. Cel mai bine e sa intrebati medicul care va are in evidenta cu sarcina, se recomanda in functie de rezultatele analizelor de sange."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.