Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copiii la gradinita sunt insotiti de cineva cand merg la toaleta ?

Raspuns mamica: "In mod norml asa ar trebui, sa fie insotiti de o educatoare, deoarece pot cadea sau mai rau dar in unele cazuri dovedite de fap nu au mers cu, copii la baie si s-au untamplat tot felul de nenorociri, asa ca ar fi bine sa vezi cam ce se intampla. Deoarece poate se loveste sau nu se spala pe maini si apoi face alte infeciti, asa ca ai grij."

Raspuns mamica: "In regulamentul fiecarei gradinite este specificat acest lucru, dar mai sunt si exceptii. Normal e sa fie insotit de catre ingrijitoarea grupei respective, asta numai in cazul in care nu are altceva de facut - de pregatit masa micutilor, de facut patuturile sau de terminat cafeaua de dimineata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.