Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pe ce va bazati atunci cand educati un copil ? Cum ati fost crescuti voi sau pe propria metoda de educare?

Raspuns mamica: "Eu am propria mea metoda - ii explic copilului meu cu mult calm atunci cand greseste, de ce nu are voie sa faca asa ... etc. Noi am fost crescuti un pic altfel - luam bataie atunci cand nu eram cuminti, parintii munceau de dimineata pana seara, noi faceam treburile casnice cand veneam de la scoala si nu ma bazez pe metoda asta."

Raspuns mamica: "Combim metodele mele cu cele care le-au folosit parintii mei la cresterea mea. Metodele personale, ale mamicii sunt foarte importante deoarece traim ,,in alta era" decat cea a parintilor nostri. Copilul e expus multitudinii de informatii (benefice sau nu), libertatea internetului, care poate aduce in viata copilului influenta negativa, daca acesta nu e contorizat. Ca sa nu mai vorbim de alte ,,tentatii" legale sau nu ce sta pe la toate colturile sau magazine legale deschise peste drum de scoli. Cred ca sunt mult mai multe ,,infulente noi" decat cele pe care le aveam noi cand eram mici.Ele sunt mai multe decat am enumerat eu...Important e ca noi, parintii sa facem fata cu calm si sa vorbim foarte mult cu copilul. Deci elemente vechi, folosite de parinti nostri + elemente noi, aduse de noi, parintii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.