Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cu ce culori va place sa va imbracati ? Cu care va sta cel mai bine ?

Raspuns mamica: "Imi sta cel mai bine cu alb. Insa nu pot sa port mereu haine de culoare alba asa ca asortez mereu ceva alb cu albastru, maro sau negru. Imi place sa asortez cat mai multe culori si cateodata ciudate, dar ideea e ca-mi place cum imi sta si asta conteaza."

Raspuns mamica: "Inainte adoram negrul si doar in negru ma imbracam. Cu timpul insa, mai ales dupa ce mi-am cunoascut sotul, am inceput sa port si culori mai deschise. Eu sunt brunetica, si stiu ca imi sta bine cu alb, mai ales daca ma si bronzez putin. Acum imi plac negrul, albul, rosu si roz, bleu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.