Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

La inceput menstruatia este neregulata ?

Raspuns mamica: "Prima data cand unei fetite sau adolescente ii vine menstruatia, in primele luni, da, menstruatia este neregulata, dar cu timpul se va regla, asa ca nu este motiv de ingrijorare, insa este bine ca fetita sau tanara sa nu isi incepa viata sexuala sau sa nu aiba contact sexual neprotejat pana cand ciclul menstrual nu se regleaza."

Raspuns mamica: "Din cate imi amintesc si la mine a fost neregulat; si chiar pana am nascut prima data am avut problema asta, nu este nimic grav, depinde de fiecare femeie. Tin minte ca prima data cand mi-a venit nu am mai avut apoi 2, 3 luni si pe urma imi venea o luna da una nu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.