Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Sunt pastile / tratamente pentru a declansa nasterea ?

Raspuns mamica: "Pentru declansarea nasterii numai doctorul tau ginecolog o poate face, si stiu ca se poate induce travaliul daca copilul a depasit termenul, dar singura nu te sfatuiesc sa faci lucrul acesta sau sa iei cine stie ce ceaiuri sau mai stiu eu ce ca te pui si pe tine in pericol si pe bebe, mai bine discuti cu un medic."

Raspuns mamica: "Nasterea trebuie declansata doar in cazul in care ai depasit termenul de 40 de saptamani si nu intri in travaliu; se foloseste oxitocina in general insa eu personal nu as opta pentru asta, se mai foloseste ulei de ricin... sau sportul/efortul e recomandat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.