Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pasta de apa este buna pentru bubitele de pe corpul bebelusului ?

Raspuns mamica: "Eu am folosit pentru fetita mea CALAMINE este foarte bun si l-am folosit de la cateva luni, deoarece ea vara face bubite pe tot corpul si am tot incercat foarte multe creme si ape termale, dar nu si-au facut treaba, dar CALAMINE este foarte bun si eficient."

Raspuns mamica: "Da, este buna daca va referiti la pasta mentolata; eu am folosit foarte mult la copii mai ales in sezonul cald, nu are nici o restrictie atat doar ca nu trebuie sa bage in gura. Se poate da peste tot cu exceptia zonei ochilor si inghinala. Calamine este tot pasta de apa, este cam acelasi lucru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.