Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa tin ocupat un copil de 11 luni foarte vioi?

Raspuns mamica: "Dar nu-l tine ocupat, lasa-l sa exploreze lumea, sa se joace cu ce vrea si cum vrea atat timp cat nu este in pericol iar jucariile nu prezinta un pericol, poti sa-i construesti ceva tip tarc ca sa nu se loveasca si dai acolo diverse jucarii sau pune-l in premergator si lasa-l sa mearga dupa tine."

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa stai tot timpul cu el lasa-l sa se joace singur cu lucruri mari pe care sa nu le poata inghiti, lasa-l sa se plimbe prin casa sa vada toate lucrurile, sa le atinga. Este foarte bine ca este vioi ca ii place sa se joace sa fie vesel, asta este bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.